Contact

Wij zijn gevestigd in het midden van het land en hebben ruim 30 jaar ervaring in het leveren van promotionele kleding en produkten aan diverse instellingen, bedrijven, scholen, stichtingen, winkelketens en verenigingen, zowel bedrukt, onbedrukt als geborduurd.

U bent van harte welkom in onze showroom in Utrecht. Hier kunt u een groot deel van onze collectie voelen, proeven, beethouden, passen kleuren bekijken enz. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. 

Adres showroom: Ceylonlaan 9a, (meubelboulevard, Kanaleneiland, Utrecht Zuid, afslag 17 van A12). Wilt u zeker weten dat er tijd voor u wordt uitgetrokken dan is het verstandig even van te voren te bellen op nummer 030-2888172.

*) Uw gegevens worden alleen gebruikt voor interne administratieve doeleinden.


Luizenzak en luizentas
Op zoek naar de beste kwaliteit luizenzak of luizentas? 
Onze eigen onverwoestbare en stevige luizenzak en/of luizentas is verkrijgbaar, zowel per stuk als grotere aantallen, in heel veel leuke kleurtjes & dessins. Bedrukt of onbedrukt.

 


Helmhoes
Een Helmhoes voor een coole look en voor degene die zijn ski- of snowboardhelm beu is en wat anders wil: Lekker knaloranje, als een Veerkampje, een stoere armyprint of juist een supergek dier. Eventueel kunnen wij ze ook bedrukken met je naam of logo, ook voor de hele groep.


Piet en Sint
De mooiste piet en sint kostuums huurt u bij ons tegen zeer scherpe prijzen. Een compleet Zwarte Pietenpak is er al vanaf 17,50 en een Sintkostuum vanaf 35,00.


Tenerife Zuid

Op zoek naar een mooi appartement in de zon? In het zuiden van Tenerife verhuren wij diverse appartementen voor zowel korte als langere periode. Kijk op de site voor een impressie en mogelijkheden.